bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Predstavljam BikeTrax: Vaša najboljša rešitev za zaščito pred krajo e-koles!

15 oktobra, 2023

Ste ponosni lastnik e-kolesa, ki ga poganjajo motorji Bosch, Brose, Shimano ali Yamaha? Če je tako, poznate veselje do vožnje s temi visoko zmogljivimi stroji. Ena izmed najpomembnejših funkcij GPS sledilnika je preprečevanje kraje e-kolesa. Sledilnik omogoča lastniku, da enostavno sledi lokaciji svojega kolesa v realnem času, kar pomeni, da lahko takoj opazi, če se kolo premakne brez njegovega dovoljenja. To omogoča hitrejše ukrepanje in večjo možnost, da se kolo najde in vrne lastniku.. Tu nastopi BikeTrax – popolna zaščita pred krajo za vaše dragoceno e-kolo.

Kaj je Bikerax?

Miniaturni GPS sledilnik, ki se poveže z aplikacijo PowUnity Bike in se namesti v predel motorja e-kolesa, kar ga naredi nevidnega za tatove.

S pomočjo GPS koordinat se lokacija sledilnika posodablja vsakih 10 sekund, kar lahko spremljate v aplikaciji prek omrežja GSM v več kot 60 državah.

V primeru kraje lahko prek aplikacije usmerite policijo neposredno do svojega e-kolesa.

Zakaj izbrati BikeTrax?

🔒 Napredna varnost: BikeTrax uporablja najsodobnejšo tehnologijo za varovanje vašega e-kolesa. Z našim najsodobnejšim sistemom za sledenje GPS lahko spremljate lokacijo svojega kolesa v realnem času, kar vam zagotavlja brezskrbnost 24/7.

 

🛠️ Namestitev brez težav: Vas skrbi postopek namestitve? Ob prodaji GPS sledilnika, ob dogovoru vam ga tudi namestim na vaše e-kolo.

 

💪 Združljivost je pomembna: BikeTrax je zasnovan tako, da brezhibno deluje z e-kolesi, ki jih poganjajo motorji Bosch, Brose, Shimano in Yamaha.

 

📱 Uporabniku prijazna aplikacija: prijazna aplikacija vam omogoča enostavno upravljanje in spremljanje varnosti vašega e-kolesa. Sledite lahko njegovi lokaciji, nastavite meje geografskega omejevanja, prejemate opozorila o nedovoljenih posegih in še več, vse kar na vaši dlani.

 

🔊 Alarmi proti kraji: BikeTrax ne samo sledi; z glasnimi protivlomnimi alarmi odvrača tudi morebitne tatove. Vsak nepooblaščen poseg v vaše e-kolo bo sprožil takojšen odziv.

Zaščitite svojo naložbo, vozite z zaupanjem in izkusite svobodo, saj veste, da vaše e-kolo varuje BikeTrax. Poslovite se od skrbi glede kraje in pozdravite večjo varnost in brezskrbnost.

 

Ne čakajte več – zavarujte svoje e-kolo z BikeTrax še danes! Obrnite se na nas, da se dogovorimo za namestitev.

 

Ste pripravljeni narediti prvi korak k brezskrbni izkušnji lastništva e-kolesa? Stopite v stik z menoj, če želite izvedeti več o BikeTraxu in o tem, kako lahko poskrbimo za varno in varno vaše e-kolo.